Ді Капріо розійшовся з 25-річною моделлю після чотирьох років стосунків

Ді Капріо розійшовся з 25-річною моделлю після чотирьох років стосунків

Фото: колаж фото Kevork Djansezian/Amy Sussman/Getty Images

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо розлучився з 25-річною коханою моделлю Камілою Морроне після чотирьох років відносин, повідомляє PEOPLE.

Що спричинило розрив не повідомляється. Представники зірок відмовилися коментувати цю новину. Раніше у ЗМІ писали, що артист серйозно ставився до дівчини та навіть встиг познайомити її зі своєю родиною.

Про роман знаменитості та моделі вперше заговорили у 2018 році, після того, як папараці застали їх на побаченні. Дебютувати як пари кохані вирішили на церемонії вручення премії «Оскар» у лютому 2020 року. Різниця у віці між актором та манекенницею становила 23 роки.

Каміла не з «простої родини». Її батьки родом із Аргентини, де вона й народилася. Досить швидко сім’я перебралася до США, причому і батько, і мати дівчини працювали у шоу-бізнесі: вони знімалися у кіно, серіалах та рекламі. Морроне — падчерка Аль Пачіно. Її мама полягає у стосунках зі знаменитим актором понад 12 років.

Раніше співачка Оля Цибульська вперше показала чоловіка. В інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк чоловік Цибульської зізнався, що не є медійною людиною, тому не бачив необхідності з’являтися на публіці разом із коханою.

 

Джерело

Новости Украины