Дженніфер Лопес та Бен Аффлек зіграли весілля через місяць після розпису

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек зіграли весілля через місяць після розпису

Фото: Джон Філліпс/Getty Images для студії 20-го століття

Голлівудський актор Бен Аффлек та співачка Дженніфер Лопес зіграли пишне весілля за місяць після таємного розпису в Лас-Вегасі. Урочиста церемонія відбулася в маєтку Аффлека в штаті Джорджія. Про це повідомляє Daily Mail.

Свято пари відвідали родичі та близькі друзі молодят. Серед них актор Метт Деймон та його дружина Лучана, режисер Кевін Сміт та його дружина Дженніфер, актор фільму «Клерки» Джейсон Мьюз та його дружина Джордан Монсанто, а також голлівудський агент Патрік Уайтселл та його дружина Піа Міллер. За даними джерела, запрошення на весілля отримала і екс-дружина Аффлека Дженніфер Гарнер, але приїхати на свято не змогла.

Спеціально для урочистості на території маєтку встановили намет з білими стільцями та з безліччю білих квітів, а також біле піаніно. Ведучим церемонії був американський подкастер та лайф-коуч Джей Шетті.

Наречена вибрала для другого весілля білу сукню з довгим шлейфом та фатою від Ralph Lauren, а наречений – смокінг із білим піджаком та чорними брюками.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек одружилися 17 липня. Зірки знову почали зустрічатися в 2021 році, через двадцять років після перших заручин. За три місяці до весілля вони побралися. 49-річний актор подарував 52-річній співачці обручку із зеленим діамантом, ограненим у тому ж стилі, що й двадцятьма роками раніше. Після розпису артистка взяла прізвище чоловіка.

До возз’єднання з Аффлеком Лопес встигла побувати заміжня і народити дітей. Співачка була одружена з колегою Марком Ентоні. Від цих відносин вона має двох дітей. Аффлек має трьох дітей від актриси Дженніфер Гарнер, з якою розлучився в 2018 році.

Джерело

Новости Украины