До Житомира із концертом завітає Сергій Мироненко

Сергій Мироненко відправляється у перший тур Україною. Вже 20 березня відбудеться його концерт «Мне все в ней нравится» в Житомирському Телецентрі. 

Український популярний співак у стилі «поп-шансон» Сергій Мироненко, що вже полюбився аудиторії, завдяки хітам «Мне все в ней нравится» та «Одинокий гордый», відправляється у перший всеукраїнський тур на підтримку нового альбому. Двохгодинна концертна програма включатиме як вже відомі пісні, так і абсолютно нові ліричні композиції.

Пісні Сергія — це справжня мелодія душі та кохання чоловіка. Це музика, що живе, співається та відчувається серцем.

В рамках туру співак презентує новий альбом та програму ««Мне все в ней нравится», а також представить глядачам концептуально нове шоу з живою музикою.

Тур «Мне все в ней нравится» стартує 7 березня у рідному краю співака — на Полтавщині. Тур охопить 12 міст України, серед яких Житомир (22.03).

Нагадаємо, що Сергій Міроненко — фіналіст і учасник проектів «Шанс», «Караоке на Майдані», «Х-фактор» та «Наша пісня», а також володар премії «Відкриття року -2010». У 2019 році презентував перший альбом та став спеціальним гостем українського туру Любові Успенської.

Квитки на http://mironenko.me та  https://kvartal-concert.com

Житомир концерт всеукраїнський тур Сергій Мироненко

Источник

Новости Украины