Дружківчанин Володимир Єгоров загинув у бою під Ізюмом. Його нагородили орденом «За мужність»

Дружківчанин Володимир Єгоров загинув 15 квітня 2022 року у бою під Ізюмом на Харківщині.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеню. Про це повідомляє Дружківська військова адміністрація.

Володимир народився у Дружківці.

Після школи здобув фах зварювальника-технолога у Донбаській державній машинобудівній академії. Мав багато друзів, з якими спілкувався до останніх днів.

Влітку 2019-го відслужив строкову службу в армії, за два роки вирішив пов’язати своє життя з військовими структурами та уклав контракт із 93-ю окремою механізованою бригадою «Холодний Яр». Працював на посаді механіка-водія.

Під час повномасштабної війни Володимир у складі свого підрозділу обороняв Харківську область.

5 квітня 2022 року Володимир вперше став батьком – кохана дружина народила йому донечку, яку назвали Ніною. Однак за 10 днів чоловік загинув під Ізюмом.

«Найщасливіші події у його житті тільки починалися. Йому не склалося дожити лише 2 місяці до свого 25-річчя, на яке він дуже чекав. Він завжди залишиться відважним героєм для його сім’ї, а для доньки він був, є, й буде завжди Ангелом Охоронцем. Героям слава!», – розповіла сестра полеглого воїна Ганна.

Джерело

Новости Украины