Герцогиня Меган Маркл повертається в Instagram

Герцогиня Меган Маркл повертається в Instagram

Фото: Кріс Джексон/Getty Images для Invictus Games Foundation

Герцогиня Сассекська Меган Маркл знялася для обкладинки та дала інтерв’ю американському журналу The CUT. На фото, знятих у маєтку герцогів Сассекських у Каліфорнії, дружина принца Гаррі постала у вбраннях від Chanel Fantasy, Bottega Veneta, Tory Burch та Proenza Schouler. У розмові з журналістами Меган зізналася, що після відмови від королівських повноважень вирішила повернутись до Instagram.

— Хочете дізнатися секрет? — звернулася герцогиня до журналіста. — Я повертаюся… в Instagram!

До того, як стати членом королівської родини, на сторінку Маркл у соцмережі було підписано понад 3 мільйони людей. У Instagram вона ділилася фрагментами свого звичайного життя: йога, їжа, яка їй подобається, зустрічі з друзями, знімки із заходів та благодійних гала-вечорів. Однак після одруження про це довелося забути.

– Це була велика перебудова – величезна перебудова, щоб перейти від такої самостійності до іншого життя, – каже Меган.

В минулому популярній акторці було дозволено користуватися однією спільною сторінкою разом із Гаррі, Кейт та Вілльямом @KensingtonRoyal, яку вона не контролювала. Сама система публікацій в обліковому записі Маркл також не влаштовувала. Виявляється, до того, як фото з’явиться на офіційній сторінці королівської родини, його мають передати до системи Royal Rota (система, яка надає британським друкованим виданням та телеканалам ексклюзивний контент від членів королівської родини – Авт.)

— Існує буквально структура, за якою, якщо ви хочете опублікувати фотографії своєї дитини як члена сім’ї, ви спочатку повинні передати їх у Royal Rota. Навіщо мені давати тим людям, які називають моїх дітей словом на літеру «Н» (мається на увазі расистські висловлювання — Авт.), фотографію моєї дитини, перш ніж я зможу поділитися нею з людьми, які люблять мою дитину? Ви скажете мені, який у цьому сенс, і тоді я гратиму в цю гру.

У квітні 2019 року, за місяць до народження сина Арчі, Меган і Гаррі запустили свій власний аккаунт в Instagram @ sussexroyal, відмовившись передавати матеріали в Royal Rota. Вони самі повідомляли новини про себе, публікуючи фотографії, які іноді навіть не потрапляли до королівської хроніки. Невдовзі після відмови від королівських повноважень Меган і Гаррі пішли з соцмереж.

Британський принц Гаррі та американська актриса Меган Маркл одружилися у травні 2018 року. Першому синові пари Арчі чотири роки він народився в Лондоні. У червні 2021 року у подружжя народилася дочка Лілібет, яку назвали на честь британської королеви Єлизавети II та принцеси Діани. У лютому 2021-го герцоги Сассекські відмовилися від королівських повноважень та переїхали до США.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Cut (@thecut)

 

Джерело

Новости Украины