Глава «Вагнера» влаштував істерику на фоні трупів своїх солдат (ВІДЕО 18+)

Засновник російської приватної воєнної кампанії «Вагнер» Євген Пригожин записав відео до військового командування росії на фоні трупів своїх солдатів. Відповідне відео розповсюдила прес-служба Пригожина, пише Оbozrevatel.

Пригожин висунув вимогу видавати «норму боєприпасів» і в нецензурній формі облаяв міністра оборони рф Сергія Шойгу та начальника генштабу рф Валерія Герасимова.

В публікації йдеться, що на кадрах показані втрати «Вагнера» за 4 травня 2023 року.

«Це хлопці, які загинули сьогодні. Ще кров свіжа. А тепер слухайте мене! Це чиїсь батьки. І чиїсь сини. І тим, хто не дає нам боєприпаси, будуть у пеклі жерти їх потрухи. У нас брак боєприпасів 70 %. Шойгу, Герасимов! Де боєприпаси?» – заявив Пригожин.

Він звинуватив російських воєначальників у тому, що вони «сидять у дорогих клубах», а їхні діти «пруться від життя та знімають на YouTube ролики».

«Ви думаєте, що ви господарі цього життя і що ви маєте право розпоряджатися їхнім життям. Думаєте про те, що якщо у вас є склади від снарядів, то ви маєте право. Є елементарні підрахунки. Якщо ви даєте норму боєприпасів, їх (втрат. – ред.) у п’ять разів менше. Вони прийшли сюди добровольцями і помирають за те, щоб ви жували в своїх кабінетах з червоним деревом. Врахуйте це», – заявив Пригожин.

Додамо, що ПВК Вагнер воює проти України у Бахмуті.

Джерело

Новости Украины