Хто поверне чемпіона Хабіба в октагон: відповідь менеджера бійця

Жорж Сен-П’єр

Непереможний чемпіон UFC Хабіб Нурмагомедов може повернутись в октагон заради одного суперника. Ним міг стати Жорж Сен-П’єр.

Менеджер непереможного бійця з Росії Алі Абдель-Азіз відверто зізнався, хто б міг повернути Хабіба в октагон. За його словами, це під силу було б зробити Жоржу Сен-П’єру з Канади, повідомляє TMZ.

Варте уваги Це кінець: Хабіб назвав, хто забере титул чемпіона UFC

Цікавий суперник Хабіба

«Гадаю, якби Жорж Сен-П’єр серйозно збирається відновлювати кар’єру, то це могло б підійняти Хабіба», – заявив представник росіянина.

Раніше повідомлялось, що таким суперником міг також стати Мухаммед Алі. Про це говорив сам російський боєць. Але, на жаль, його вже немає на цьому світі. Додамо, що легенда боксу помер влітку 2016-го року.

Хто такий Жорж Сен-П’єр?Канадський боєць, дворазовий чемпіон світу зі змішаних бойових мистецтв у напівсередній ваговій категорії за версією UFC (2006/07, 2008/13 роки). Виступи Жоржа неодноразово відзначались грошовими преміями: «Бій вечора» (4 рази), «Нокаут вечора» (1 раз), «Підкорення вечора» (1 раз).О Взимку 2013-го року заявив про завершення кар’єри, але не виключив свого повернення.

  • Президент UFC Дейна Уайт зі всіх сил намагається вмовити Хабіба повернутись у октагон та здійснити мрію батька – 30 перемог. Сам Нурмагомедов не має мотивації відновлювати кар’єру, яку він завершив на прохання матері, яка не може бачити бої сина не під керівництвом батька. Додамо, що Нурмагомедов-старший помер весною 2020-го року від коронавірусу.
  • Уайт призначив зустріч росіянину перед поєдинком Конора МакГрегора та Дастіна Пор’є.

Источник

Новости Украины