Hyundai представив нове покоління моделі Verna/Accent

Південнокорейська компанія Hyundai провела в Індії презентацію нового покоління седана Verna, відомого на інших ринках під назвою Accent. Автомобіль отримав стильний зовнішній вигляд, став більшим у розмірах, а також широкий асортимент опцій.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Порівняно з попередником нова генерація компактного седана додала у розмірах у всіх напрямках. Габаритні розміри новинки – 4535/1765/1475 мм. Довжина зросла на 152 мм, а ширина – на 25 мм, що дозволило збільшити розмір салону для більшого комфорту водія та пасажирів.

Дизайн моделі виконаний у новому фірмовому стилі Sensuous Sportiness, який раніше вже знайшов своє застосування в інших новинках марки, починаючи з популярного кросовера Tucson до седана Sonata. Найупізнаванішим елементом є «кристалічна» решітка радіатора тонка світлодіодна панель, що простяглася на всю ширину передньої панелі автомобіля.

У списку опцій нової Verna є шкіряне оздоблення салону, фонове світлодіодне освітлення з палітрою з 64 кольорів, підігрів та вентиляція сидінь, бардачок, що охолоджується, та цифровий кокпіт з двома 10,25-дюймовими дисплеями шкали приладів та інфо-розважальної. Крім того, для новинки передбачено набір електронних помічників, що включає системи екстреного гальмування, підтримки руху в смузі, моніторингу «сліпих» зон, адаптивний круїз-контроль та система автоматичного перемикання далекого світла.

Покупцям будуть запропоновані два 1,5-літрові бензинові мотори на вибір. Базова версія оснащується атмосферним двигуном потужністю 115 к.с., а в парі з ним доступні 6-ступенева МКП або варіатор. Дорожча комплектація отримала турбований мотор GDi, який має у своєму арсеналі 160 «конячок». Він працюватиме в парі з 6-ступеневою МКП або 7-ступеневою роботизованою коробкою з двома зчепленнями.

Автомобіль буде доступний у чотирьох варіантах комплектації. Ціна Hyundai Verna на індійському ринку стартує з $13178 за базову версію, а за варіант із турбонаддувом доведеться заплатити не менше $17937. Для інших ринків модель під назвою Accent буде представлена в найближчі кілька місяців.

Як повідомляв раніше OBOZREVATEL, компанія Hyundai поділилася інформацією про нову електричну версію кросовера Kona.

Джерело

Новости Украины