«Я вірю, що бажання здійснюються, особливо ті, які загадує дитина»: Різдвяний чарівник про мрії херсонської малечі

За інформацією: Суспільне Херсон.

Херсон, Різдвяний чарівник дарує хлопчику подарунок. Фото надав Олексій Пономарьов

Цього року херсонські діти відвідують Різдвяні та новорічні заходи в укритті. В одному з них працює приймальня Різдвяного чарівника.

Херсонець Олексій Пономарьов, який цьогоріч виконує роль Різдвяного чарівника в укритті в Херсоні, розповів Суспільному, які бажання загадують діти.

"Раніше я працював у ролі Діда Мороза. Вперше це відбулося у Феодосії у 16-річному віці. Звичайно з тих часів багато змінилося в житті нашого народу й фігура Діда Мороза стала неактуальною. Я дуже радів, що набула актуальності нова концепція святкування зимових свят. І фігура Різдвяного чарівника дуже органічно вписується в цей концепт", — каже Олексій. 

Херсон, Різдвяний чарівник в одному з укриттів. Фото надав Олексій Пономарьов

За його словами, діти в Херсоні реагують на Різдвяного чарівника дуже тепло. Кожні оченятка дивляться на нього з ніжністю та надією. Та майже кожна дитина на питання "Що ти бажаєш на Новий рік?", говорить — миру та перемогу Україні. 

Різдвяний чарівник в одному з укриттів тримає на руках дитину, грудень 2023 року. Фото надав Олексій Пономарьов

"Немає нічого кращого ніж Різдвяні свята та Новий Рік. Я, звісно, вірю в те, що всі бажання здійснюються, а особливо ті, що загадує дитина", — сказав Різдвяний чарівник.

Новости Украины