Як у Харкові та області вимикатимуть світло наступні п’ять днів (графік)

Усім абонентам вимикатимуть світло по сім годин на добу.

«Харківобленерго» розробило новий графік відключення електроенергії.

Графік діятиме із суботи 6 квітня по середу 10 квітня. Проте через складну ситуацію з електропостачанням, яка виникла після останньої «шахедної» атаки Росії, у графіках можуть бути відхиляння. Про це повідомили у компанії «Харківобленерго».

«Шановні споживачі! Просимо вас з розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тих незручностей, які у зв’язку з цим можуть виникати. Обмеження вводяться, виходячи з поточної ситуації в енергосистемі регіону та країни в цілому», — звернулися у «Харківобленерго».

Графік поширюється на жителів Харкова, Харківського району (зокрема, Безлюдівка, Мерефа, Південний, Буди, Високий, Люботин, Дергачі), Богодухівського, Ізюмського (Балаклія), Чугуївського (Чугуїв, Зміїв) районів. У новому графіку, як і у старому, —  шість черг, проте у кожній черзі світло вимикатимуть не на чотири, а на сім годин.

  • перша черга: з 17:00 до 24:00,
  • друга черга: з 5:00 до 12:00,
  • третя черга: з 8:00 до 15:00,
  • четверта черга: з 12:00 до 19:00,
  • п’ята черга: з 13:00 до 20:00,
  • шоста черга: з 16:00 до 23:00.

Знайти графік можна за посиланням тут.

Як писав UA-NEWS.in.ua, у Харківській області великий дефіцит генерації електроенергії. Без світла залишаються 550 000 абонентів, 300 000 із них — це харків’яни. До більшості домівок електрику зможуть подати лише уночі.

Джерело

Новости Украины