Іван Дорн пожертвував близько півмільйона гривень у фонд Маші Єфросиніної

Іван Дорн пожертвував близько півмільйона гривень у фонд Маші Єфросиніної

Фото: instagram.com/dorn_ivan

Український співак Іван Дорн пожертвував Україні майже півмільйона гривень. Артист перерахував кошти, зібрані на благодійних концертах у дев’яти країнах Європи у «Фонд Маша» Маші Єфросиніної. Про це повідомляється на сторінці благодійного фонду у Instagram.

Завдяки донату виконавця (474 875 гривень – Авт.) представники фонду закрили одразу кілька гуманітарних запитів у різних регіонах України – закупили ліки, продукти харчування та гігієнічні засоби, одяг та взуття, а також обігрівачі для будинку-інтернату, що зараз будується у Мукачеві.

 Ліки по запитах поїхали в Запоріжжя і Івано-Франківськ, одяг і взуття – в Чернігів, гігієнічні засоби – в Харківську, Черкаську, Дніпропетровську області. Продукти відправили на Львівщину і Чернігівщину, а господарчі товари – на Чернігівщину і Київщину, — сказано в пості.

До благодійного фонду Маші Єфросининої часто донати надходять від громадських людей. Раніше казахський репер Скриптоніт пожертвував Україні 20 тисяч доларів, а Світлана Лобода перевела до «Фонду Маша» понад 1,5 мільйона гривень.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від «Фонд Маша» (@masha.foundation)

 

Джерело

Новости Украины