Як перетворити кредит на вигідну угоду?

Кредит — це правильне рішення у тому випадку, коли вам терміново потрібні гроші й ви впевнені у власній платоспроможності. Ви не можете чекати, коли потрібна сума буде накопичена поступово, тож позика у банку є цілком виправданою. Проте у пошуках надійної фінансової організації з’являється інше питання, який банк дає кредит без відмови та з нормальними умовами щодо термінів, річної ставки тощо. Сьогодні IdeaBank пропонує чотири варіанти різних готівкових  кредитів.

Коли банки можуть відмовити

Зазвичай банк одразу обмежує коло людей, яким він потенційно надає грошову позику. Якщо це саме кредит для споживачів, то головним обмеженням у цьому випадку буде вік. Наприклад, IdeaBank погодить видачу кредитних коштів особам, яким вже виповнився 21 рік. На момент завершення угоди та внесення останнього платежу людині має бути не більше 74 років 11 місяців.

Відмовити банк за своїми правилами може у таких випадках:

  • невідповідність віковим обмеженням;
  • наявність поганої кредитної історії;
  • наявність депозитів;
  • кредитне навантаження;
  • стабільний дохід;
  • невідповідність цілям, якщо це саме цільовий кредит.

Якщо банк пропонує цільову позику, це означає, що гроші мають піти на конкретний товар. Ідея банк у цьому випадку пропонує кредити на вживане авто, яке додатково не потребує КАСКО чи застави. До того ж банк не вимагає від клієнта йти до конкретного продавця чи обирати конкретну марку.

Як обрати кредит: 3 поради для прийняття правильного рішення

Коли ви збираєтеся звернутися до банку за кредитом, в першу чергу орієнтуйтеся на свої фінансові можливості. Не забувайте, що кредитні кошти ви повертаєте до установи разом з відсотками. Головні поради перед вибором конкретних умов:

  • подумайте, на який строк та навіщо вам потрібні гроші, з якого стабільного джерела фінансування ви будете сплачувати щомісячні внески;
  • обов’язково оцінюйте загальну повну вартість кредиту — вона враховує не лише саму позику, а й відсотки, витрати на страхування життя тощо;
  • порівняйте умови — навіть в ІдеяБанк у різних пропозиціях з однаковою сумою є різні умови стосовно строків, обов’язкового страхування тощо.

За такими принципами враховуйте власні можливості та користь цього кредиту. Якщо він не є цільовим, то витратити гроші ви можете на будь-що: мандрівки, купівлю меблів та техніки, ремонт удома чи оновлення автівки, здоров’я тощо. Багато життєвих ситуацій потребують додаткових внесень при форс-мажорах. Таким чином кредитні кошти можуть стати надійною запорукою фінансової стабільності у конкретному середовищі.

Новости Украины