Жителя Рівненщини затримали за незаконну переправку чоловіків за кордон

За інформацією: Суспільне Рівне.

Фото: Facebook Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Житель Рівненщини за винагороду намагався власним транспортом вивезти з України чоловіків призовного віку. Під час такої спроби його затримали правоохоронці на Львівщині, інформує 30 вересня Західне регіональне управління Держприкодонслужби.

За їхніми даними, 28-річний житель Рівненської області намагався вивезти з України п'ятьох людей.

"Зловмисник виготовляв фіктивні тимчасові посвідчення військовозобов’язаного та довідки військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби, що є підставою для перетину державного кордону України, після чого намагався вивезти даних осіб за межі території України. Свої "послуги" чоловік оцінював у суму 24 тисячі гривень з кожного", — йдеться в повідомленні.

Жителя Рівненщини затримали в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Угринів — Долгобич". За процесуального керівництва Сокальського відділу Червоноградської окружної прокуратури, йому повідомили про підозру за незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Матеріали кримінального провадження скерували до Сокальського районного суду.

Читайте також

  • Купують за донати від підприємців: волонтери передали з Рівного на передову іще один позашляховик
  • Швачки, продавці та водії: кого на Рівненщині найчастіше шукають роботодавці
  • Тероборона Рівненщини опановує італійський кулемет, який називають "Косторіз"

Ми у Twitter

Новости Украины