Жодних зважувань та об’єднані правила: МакГрегор домовився про бій з особливими умовами

МакГрегор поб’ється із Пуар’є
/ GETTY IMAGES

Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор МакГрегор домовився про бій проти Дастіна Пуар’є. Поєдинок хочуть провести вже взимку, але за особливими правилами.

Бійці домовились про бій у соцмережах. МакГрегор першим запропонував американцю вийти проти нього в октагон. Цей поєдинок має мати благодійний характер та відбуватись за особливими правилами.

Читайте також: Пак’яо розповів, чи проведе бій проти одіозного МакГрегора: відповідь команди боксера

МакГрегор запропонував Пуар’є вийти в октагон

Він запропонував Пуар’є провести бій без жодних зв’язків із UFC. Для цього ірландець готовий пожертвувати близько пів мільйона доларів благодійній організації.

12 грудня в Point Depo, Ірландія. Жодних зважувань, відкритий бій із об’єднаними правилами. Я призначу переліт тобі та твої сім’ї,
– підкреслив МакГрегор.

Пуар’є швидко погодився на цю пропозицію та додав, що багатьом людям такий бій піде на користь. Наголосимо, що обидва бійці мають підписані контракти з UFC, тому для організації подібного поєдинку їм доведеться чекати відповіді від UFC.

У 2014 році бійці вже зустрічались між собою .Тоді бій відбувався у Лас-Вегасі, де ірландець нокаутував суперника.

Хто такий Дастін Пуар’є?

Американський боєць змішаного стилю, представник легкої вагової категорії. Виступає на професійному рівні починаючи з 2009 року, відомий по участі в турнірах таких бійцівських організацій як UFC і WEC. З квітня по вересень 2019 року – тимчасовий чемпіон UFC у легкій вазі.

Раніше повідомлялось, що Конор заявив про бій проти Менні Пак’яо. Коли саме відбудеться бій він не вказав, заявивши лише, що сам поєдинок відбудеться на Близькому Сході.

Источник

Новости Украины