Київстар, Vodafone та lifecell відключать зв’язок та інтернет в деяких областях | Новости Энергодара

Популярні мобільні оператори продовжують підтримувати країні її у такі непрості часи. Наприклад, для підтримки зв’язку оператори запустили національний роумінг, який дозволяє перемикати мережу на іншого оператора.

Крім того, мобільні оператори продовжують забезпечувати зв’язком користувачів у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській та Київській областях.

Періодично абоненти втрачають зв’язок, які перебувають на території Бучі, Ірпіня, Гостомеля, Ворзеля, Ізюма, Маріуполя, Мелітополя, Бердянська. Інтернет та зв’язок можуть частково бути відсутніми у Чернігівській області.

Наприклад, лише за останню добу на території країни від пошкоджень постраждали близько 129 мереж. Як тільки це буде можливо, мобільні оператор відновлять станції для забезпечення стабільного зв’язку.

Незважаючи на тимчасову окупацію російськими військовими населених пунктів Херсонської, Харківської, Донецької та Чернігівської областей, українське телевізійне мовлення у цих регіонах продовжується.

Джерело: tehnofan.com.ua

Источник

Новости Украины