Коли в Чернівецькій області не буде електрики 19 січня: години та групи

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Залізничний вокзал у Чернівцях, 29 листопада 2022 року. Фото: Антон Романюк / Суспільне Чернівці

У Чернівецькій області оприлюднили таблицю з графіком погодинних відключень електрики на 19 січня.

Про це йдеться на сайті Чернівціобленерго.

До якої групи належить конкретна вулиця чи населений пункт, можна знайти на сайті обленерго.

Графік відключення електрики в Чернівецькій області на 19 січня. Джерело: oblenergo.cv.ua

Що відомо

  • 17 січня ліміт споживання електроенергії у Чернівецькій області становив 52% від потреби. Дефіцит потужності в енергосистемі збільшився через масований обстріл України 14 січня. Тому областям надали нижчі ліміти, ніж попереднього тижня, повідомили в обленерго.
  • 14 січня у Чернівецькій області запровадили екстрені відключення електрики, щоб у разі ракетних обстрілів берегти об‘єднану енергосистему країни. Згодом у той день Росія здійснила чергову ракетну атаку по території України — близько 28 пусків крилатих ракет різного базування та 10 пусків керованих авіаційних ракет. Силами та засобами Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 18 крилатих ракет та 7 керованих авіаційних ракет. 15 січня в Чернівецькій області відновили графіки відключень електрики.
  • У Чернівецькій області змінили графіки вимкнення світла — кількість груп збільшили до 18-ти. Чернівці виокремили як окремий блок, де є шість груп (від 13 до 18 групи).
  • В області працюють Пункти Незламності, де можна зігрітися, зарядити телефон, скористатися інтернетом та випити чаю: адреси.

Новости Украины