Команда «Голосу країни» відповіла на критику зйомок фіналу шоу в метро: Цю станцію закрито

Команда "Голосу країни" відповіла на критику зйомок фіналу шоу в метро: Цю станцію закрито

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Команда проекту «Голос країни» відповіла на хейт через зйомки фіналу шоу у столичному метро. Напередодні  телеканали «1+1» та ТЕТ  заявили, що підсумковий концерт, де визначать переможця сезону, пройде у прямому ефірі 20 листопада на станції «Хрещатик», чим обурив користувачів соцмереж. Так, під публікацією з анонсом фіналу кияни поскаржилися, що зазнають незручностей», доки телеканал знімає проект.

– Вітаємо. Ця станція метро офіційним указом закрита з перших місяців війни, а також стала значним місцем зустрічі киян, проведення подій і навіть запису інтерв’ю Президента, — відповіла підписникам у коментарях команда проекту.

Через війну в Україні «1+1» разом із форматниками шоу повністю змінили концепцію фіналу проекту. Сцена, встановлена в метро, буде у вигляді «сонця», яке повністю оточене справжньою українською пшеницею. У фінальному епізоді також зміняться правила проекту. Вибір переможця проходитиме у два етапи. Спочатку перед глядачами виступлять усі 16 фіналістів, після чого тренер розподілить 100% своїх голосів між 4 учасниками своєї команди, які будуть додані до результатів голосування глядачів. Лише один учасник із команди тренера, який набрав найбільшу кількість балів, пройде в наступний тур. У другому етапі прийняті голоси за чотирьох суперфіналістів буде анульовано, а глядачі ще раз обиратимуть свого фаворита. Спеціальними гостями фіналу шоу стануть гурт «Антитіла», музикант SHUMEI, а також захисниця заводу «Азовсталь» Катерина Поліщук з позивним «Пташка».

Команда "Голосу країни" відповіла на критику зйомок фіналу шоу в метро: Цю станцію закрито

Команда "Голосу країни" відповіла на критику зйомок фіналу шоу в метро: Цю станцію закрито

Фото: скріншот instagram.com/goloskrainy_official

 

 

Джерело

Новости Украины