Команда Валерія Дубіля зустрічається з лікарями області – допомагають важливими медикаментами

Медикаменти для лікарень та допомога молодим родинам – сьогодні це пріоритетний напрямок роботи народного депутата  Валерія Дубіля на Чернігівщині.

 

Днями різноманітними лікарськими засобами були забезпечені медзаклади Чернігова, Прилук, Бахмачу, Мени, Семенівки, Бобровиці та Сновська.

 

«Наші захисники, медики, волонтери сьогодні щодня наближують перемогу України. Завдання кожного громадянина не бути байдужим, бути надійним тилом. Зараз багато людей втратили роботу і потребують підтримки. Сьогодні наша єдність важлива, як ніколи. Я вдячний всім партнерам та своїй команді, за те, що ми маємо можливість допомагати лікарням та людям», – розповів Валерій Дубіль.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧЕРНІГІВСЬКА КОМАНДА «БАТЬКІВЩИНИ» НАДАЄ МЕДИЧНИЙ ІНВЕНТАР ДЛЯ ПОТРЕБУЮЧИХ

 

«Приїхали з командою до Бахмацької лікарні. Передали багато всього корисного. Різноманітні набори для проведення операцій та діагностування захворювань. Намагаємося постійно контактувати з нашими медиками та допомогти в міру можливостей. Сьогодні не може бути небайдужих людей і всі ми маємо бути корисними для наших громад, для нашої батьківщини», – розповів Ярослав Сторубльов, депутат обласної ради

 

 

У Чернігові та Прилуках продовжується реалізація програми по наданню дитячого харчування.

 

 

У Прилуках молочні суміші та підгузники підготували представники команди Валерія Дубіля для внутрішньо-переміщених осіб, малозабезпечених та багатодітних родин. Роздача проходить за адресою — вулиця Незалежності 66/2, по будням з 10 до 15 години.

 

«Завдяки Валерію Дубілю ми вже провели декілька етапів надання допомоги для молодих родин. Наразі у нас є в наявності дитячі памперси, здебільшого маленьких розмірів. А також якісні молочні суміші для діток до 6 місяців, а також після року. Чекаємо всіх, хто має потребу», – зазначила Віта Солорева, депутатка обласної ради.

 

З початку повномасштабного вторгнення росії команда «Батьківщини» у Чернігівській області зосередила свою роботу на благодійній діяльності, спільно з волонтерами допомагаючи лікарням, людям та нашим захисникам.

 

 

За цей час було передано десятки тонн медикаментів, декілька «швидких», а також допомога для діток на суму понад 15 мільйонів гривень.

 

 

 

 

 

Источник

Новости Украины