«Консолідована робота рад — запорука процвітання Житомирської області!»

З таких слів розпочав зустріч з головами районних рад голова обласної ради Володимир Федоренко. Участь у нараді також взяв заступник голови обласної ради Володимир Ширма.

Голова обласної ради зазначив, що питання організації роботи, комунікації та співпраці між районами та областю зараз надважважливі. «Громади Житомирщини отримали повноваження і отримали ресурси, чого не можна сказати про районні ради. І сьогодні це актуальна проблема, яку ми разом маємо вирішити. Ми готові надавати всі необхідні роз’яснення для голів рад і доносити їх позицію під час спілкування з народними депутатами. Децентралізація, на мою думку, одна з найефективніших реформ в Україні. Залишилось тільки довести справу до кінця», — зауважив Володимир Федоренко.

Голова обласної ради запропонував зустрічатись у такому форматі раз на місяць з головами районних рад і, на майбутнє, створити координаційна раду з членів голів районів, голів територіальних громад та керівництва обласної ради.

«Ми всі маємо спільно працювати, зараз як ніколи нам необхідна повна консолідація. Адже мета у нас єдина – процвітання та розвиток нашої області», — зазначив Володимир Федоренко.

Джерело: сайт Житомирської обласної ради

Читайте також: «Сплави по швидкій, крутій річці Кам’янці», — житомирянин за допомогою видовищного ролика порушив екологічну проблему. ВІДЕО

Читайте також: Лінійній прискорювач для Житомирського онкодиспансеру: справа зрушить з місця?

Читайте також: 3У свій 90-річний ювілей знаний житомирський шахіст отримав нагороду «За заслуги перед містом III ступеня»

Читайте також: Житомирському краєзнавчому музею подарували старовинне дзеркало вагою понад 100 кг

Читайте також: З 1 травня 2021 року держава планує перевести усіх споживачів на річний контракт на газ

Источник

Новости Украины