Мародерять та заселяються в будинки місцевих: на Херсонщині за добу поліція зареєструвала 49 злочинів РФ

За інформацією: Суспільне Херсон.

Зруйнований будинок в одному із деокупованих сіл Бериславського району на Херсонщині, листопад 2022 Фото: Поліція Херсонської області

Окупанти продовжують мародерити та відбирати у жителів Херсонської області сільськогосподарську техніку, транспортні засоби. За минулу добу поліція Херсонщини зареєструвала 9 фактів загально кримінальних злочинів.

Так, мешканка Бериславського району, повернувшись додому після деокупації села, виявила, що з її магазину зникла побутова техніка. Поліцейські встановили, що майно викрали військовослужбовці РФ. В іншому селі окупанти відібрали у місцевого жителя два трактори.

В жительки Генічеського району військові РФ незаконно заволоділи сільськогосподарською технікою.

Від мешканців Скадовського та Генічеського районів продовжують надходити повідомлення про незаконне заселення військовослужбовцями РФ приватних будинків та користування майном громадян.

Загалом минулої доби поліція Херсонщини відкрила 49 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів військовослужбовців армії РФ.

Що відомо

  • На сьогодні на Херсонщині офіційно деокуповані 88 населених пунктів. Як живуть там люди, які мають нагальні проблеми та чи отримують допомогу і підтримку від влади.

Новости Украины