Масвідаль одним ударом коліна «відключив» суперника найшвидшого нокауту в історії UFC

Аскрен – Масвідаль
/ UFC

У рамках турніру зі змішаних єдиноборств UFC 239 американець Хорхе Масвідаль вже на п’ятій секунді поєдинку нокаутував американця Бена Аскрена. Тепер переможець зустрінеться з Камару Усманом.

У UFC пригадали найшвидший нокаут в історії свого промоушин, який відбувався один рік тому. Відео бою виклали у своєму Instagram.

Читайте також: МакГрегор і Фергюсон прокоментували смерть батька Хабіба

Рекордний нокаут

Масвідаль відправив суперника на канвас першим же ударом – коліном в голову. Після цього він кинувся добивати Аскрена, але рефері тут же втрутився і зупинив поєдинок.

Раніше нікому в UFC не вдавалося нокаутувати суперника за п’ять секунд. Попередній рекорд належав американцеві Дону Фраю, який ще у 1996 році нокаутував суперника за вісім секунд.

 

 

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONE YEAR AGO. @GamebredFighter gave us arguably the most iconic KO of all-time! #InAbuDhabi @VisitAbuDhabi #UFC251

Допис, поширений ufc (@ufc) 6 Лип 2020 р. о 10:33 PDT

Масвідаль вже вирушив на поєдинок напівсередній вазі проти чинного чемпіона Камару Усманова. Бій відбуватиметься в Абу-Дабі на турнір UFC 251.

Масвідал замінив Гілберта Бернса, який здав позитивний тест на коронавірус. Спершу саме Масвідал повинен був битись з Усманом, але переговори перервалися через фінансові розбіжності.

Хорхе опублікував відео у своєму Instagram. Він був одягнений у рожевий домашній халат, захисну маску та кепку. У такому стилі американець полетів на ОАЕ.

 

 

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It’s time like these that @recuerdomezcalusa makes everything worth it. Come take this journey with me #theresurrection

Допис, поширений Jorge Masvidal (@gamebredfighter) 6 Лип 2020 р. о 1:28 PDT

  • На «Бійцівському острові» відбудеться серія турнірів UFC (11, 15, 18 та 25 липня).
  • 18 липня в UFC дебютує українець Олександр Доскальчук. Додамо, що українському бійцю змінили суперника через смерть Абдулманапа Нурмагомедова – батька Хабіба Нурмагомедова. Українець мав битись із Тагіром Уланбековим, який входить якраз до його команди.
  • Його швидше за все замінить Малкольм Гордон із Канади.

Источник

Новости Украины