Мелітопольське училище переїхало до Запоріжжя – що потрібно знати випускникам та абітурієнтам

Мелитопольское училище переехало в Запорожье – что нужно знать выпускникам и абитуриентам

Мелітопольське вище професійне училище, як і решта навчальних закладів міста, тепер працює в підконтрольному Україні Запоріжжі.

Через те, що Мелітополь окупували війська рф, училище тимчасово не може користуватися власними приміщеннями, майстернями та навчальними гуртожитками. Тому для продовження освітньої діяльності навчальний заклад переїхав до обласного центру. Наразі училище знаходиться за адресою: вул. Валерія Лобановського, 1 (у приміщенні ДНЗ "Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей").

Випускники можуть отримати дипломи та свідоцтва про загальну середню освіту за новою адресою у Запоріжжі або в електронному варіанті у відсканованому вигляді. А ось свідоцтва про загальну середню освіту можна забрати за іншою адресою: м. Запоріжжя, вул. Семафорна, 1 (Державний навчальний заклад "Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту").

Отримати документи може безпосередньо сам випускник, його батьки із посвідченнями особи чи за його довіреністю інша особа.

Здобувачі перехідних курсів продовжують навчання і всі переведені на наступний курс, одержують стипендію.

Вступна кампанія до Мелітопольського ВПУ на 2022-2023 навчальний рік здійснюється в електронному вигляді, посилання на форму реєстрації. Додаткову інформацію можна дізнатись на новому сайті училища  або за адресою електронної пошти: [email protected]

Офіційна сторінка училища та месенджер у Фейсбуці. Месенджер Вайбер працює за номером: +380967571143. 

Мелітопольське училище переїхало до Запоріжжя – що потрібно знати випускникам та абітурієнтам

Новости Украины