Міжнародники можуть допомогти Краматорську із підготовкою до нового опалювального сезону

Міжнародники можуть допомогти Краматорську із підготовкою до нового опалювального сезону, інформує міська рада у Фейсбуці.   У межах меморандуму підписаного між Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) з Агентством США з міжнародного розвитку — USAID відбулась зустріч між представниками міжнародної організації, Краматорської громади та ТОВ «Краматорськтеплоенерго».
Метою проєкту є посилення енергетичної безпеки нашої держави та надання допомоги у розвитку в Україні конкурентних середовищ на ринку енергетичних товарів.

Керівництво ТОВ «Краматорськтеплоенерго» — найбільшої теплопостачальної організації Краматорська — ознайомило представників проєкту з планами з підготовки до нового опалювального сезону. Водночас представники напрямку «Енергетична безпека» USAID поцікавилися, як вони можуть долучитись до підготовки КТЕ до прийдешнього опалювального сезону. В ході діалогу дійшли згоди перейти до більш детального обговорення технічних потреб підприємства.

Сподіваємось, що співпраця з такою поважною міжнародною організацією як USAID буде плідною в усіх напрямках, а її результатом стане поліпшення технічного стану підприємств-теплопостачальників, теплових мереж, а отже, як наслідок, стабільне проходження у Краматорську майбутнього опалювального сезону.

Джерело

Новости Украины