Минулого тижня патрульні тричі виявляли в херсонців імовірні наркотики

Як повідомляє Патрульна поліція Херсона, у вівторок на вулиці Зарічній у Степанівці увагу інспекторів привернув невідомий. Він побачив автомобіль поліцейських і миттєво звернув убік. Охоронцям порядку така поведінка видалася підозрілою.

 Патрульні наздогнали чоловіка й провели поверхневу перевірку. У 43-річного херсонця інспектори виявили згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

 Інший випадок стався у п’ятницю. Поліцейські на Миколаївському шосе зупинили за порушення ПДР автомобіль SMA однієї зі служб таксі міста. У салоні крім водія перебували двоє чоловіків. Вони помітно нервували, поводилися підозріло. Охоронці порядку провели поверхневу перевірку та виявили в 42-річного херсонця футляр зі шприцом із прозорою рідиною, схожою на наркотичну.

 А вчора ввечері один з екіпажів отримав черговий виклик. Заявник повідомляв, що біля будинку на вулиці Ливарній кілька невідомих щось шукають, скоріш за все «закладку».

 Телефоном містянин детально описав патрульним зазначених громадян. На цій же вулиці інспектори помітили схожого чоловіка. У вказаного 42-річного херсонця поліцейські виявили пакетик із кристалічною речовиною блакитного кольору, схожою на наркотичну.

 У всіх випадках патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Виявлене вилучили для проведення експертизи.

Читайте також: Працівники міграційної поліції виявили іноземця-порушника на ринку в Херсоні – нині його видворено за межі України

Источник

Новости Украины