Олександр Самойленко взяв участь у щотижневій селекторній онлайн-нараді

Як повідомляє прес-служба Херсонської обласної ради, у ході наради обласна влада розглянула питання розвитку Генічеської територіальної громади. За словами Генічеського міського голови Олександра Тулупова, сьогодні місцева влада веде активну підготовку до початку курортного сезону, адже територія Генічеської громади має унікальні лікувально-оздоровчі та курортно-рекреаційні можливості, що дозволяє віднести її до однієї з кращих лікувально-оздоровчих територій світу.

Серед найболючіших проблем громади – реконструкція очисних споруд та приєднання газотранспортної мережі Генічеська до єдиної газотранспортної мережі України. Як повідомив Генічеський міський голова, закільцювання газотранспортної мережі Генічеської громади та Стрілковського газового родовища з єдиною газотранспортною системою України має високе соціальне значення і дозволить забезпечити природнім газом майже 44 населені пункти Генічеської, Іванівської та Новотроїцької громад. 

Також у рамках селекторної онлайн-наради було розглянуто питання стосовно проведення у 2021 році комплексної інвентаризації місць накопичення заборонених і непридатних до використання в сільському господарстві хімічних засобів захисту рослин; упровадження програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» в територіальних громадах області; стан виконання Указу Президента України від 12 березня 2021 року № 94/2021 « Про Національну молодіжну стратегію до 2030 року» в Херсонській області тощо. 

Читайте також: За розтрату майна на понад 800 тис. грн судитимуть посадовця управління водного господарства

Источник

Новости Украины