В Херсоні поліцейські затримали працівницю виконавчої служби під час отримання 100 тисяч гривень хабара

Як повідомляє ГУ Национальної поліції в Херсонській області,  в ході досудового розслідування кримінального провадження, відкритого працівниками слідчого управління після отримання оперативної інформації, поліцейські встановили, що за неправомірну вигоду посадовець обіцяла приватному підприємцю вирішити питання про виключення з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно обтяження у вигляді арешту на дві квартири. 

Вчора, 04 квітня, держслужбовець на власному автомобілі зустрілася з підприємцем в оговореному місці та отримала від останнього гроші в доларовому еквіваленті (3500 доларів США), що було задокументовано слідчими обласного главку поліції та працівниками Управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Зловмисниця була затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі їй повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 ККУ «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».

Читайте також: За розтрату майна на понад 800 тис. грн судитимуть посадовця управління водного господарства

Источник

Новости Украины