Модель Елла Кандиба оголосила про народження дитини через місяць після пологів

Модель Елла Кандиба оголосила про народження дитини через місяць після пологів

Фото: instagram.com/ellakandyba

Українська топ-модель Елла Кандиба вперше стала матір’ю. Наприкінці липня відома манекенниця народила сина, якого назвала Георгієм. Радісною новиною Кандиба поділилася в соцмережах, опублікувавши знімок із малюком.

– Не все так стало, як ми планували.
Я завжди знала, що сильно прив’язана до свого дому, але і гадки не мала що настільки. Кожного дня я мрію про перемогу і повернутися до рідної України. Коли розірвали твоє серце, не може приносити радість ані море, ані смачна їжа, ані безпека, єдине, що робить нас щасливими сьогодні, це наш Георгій! — відзначила модель у Instagram. – Він народився 21.07.22, а сьогодні — новому сенсу мого життя виповнюється місяць. Напевне, це місяць надважких подій у моєму житті, але головні з них — це трансформація цінностей і відчуття безумовної любові! Я не могла бути соціально активною в період вагітності, я складно проживала перші дні після народження, але я хочу повернутися до життя і бути сильною, бути прикладом для нашого хлопчика про те, що незважаючи на всі труднощі, незважаючи на весь біль, ми украінці разом сьогодні і ми обов’язково переможемо.

Знімків із чоловіком Кандиба не публікує у соцмережах. Відомо, що з 2014 року Елла одружена з харків’янином Павлом Зіневичем. Заради сім’ї топ-модель покинула успішну модельну кар’єру та розвиває себе як бізнесвумен – відкрила свою модельну школу.

Раніше співачка та актриса «Жіночого кварталу» Віра Кекелія вдруге стала мамою. У артистки та її чоловіка Романа Дуди народився другий син.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ella Kandyba (@ellakandyba)

 

Джерело

Новости Украины