Монітори з Європи: економія до 50% на вартості якісної техніки

У сучасному світі комп’ютерна техніка стала невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Але часто покупка нової техніки, зокрема моніторів, може виявитись дуже вартісною та не вкластися у виділений бюджет через високі ціни в звичайних магазинах. Найкращим рішенням у цьому випадку — звернути увагу на б/у монітори з Європи (https://europc.ua/monitors/).

Як такі монітори потрапляють в Україну?

Моделі імпортується до України з офісів великих компаній США та Європи, які в свою чергу раніше уклали договори лізингу (від двох місяців до трьох років) безпосередньо з виробниками техніки LG, Lenovo, Dell, HP та інших. Після закінчення цього терміну монітори списуються та виставляються на подальший продаж. Малий термін користування та дбайливе ставлення під час експлуатації дозволяють придбати в ідеальному стані високоякісний та актуальний монітор за значно (на 30-50%) меншу ціну, ніж новий з аналогічними характеристиками.

Спеціалізовані компанії з продажу комп’ютерної техніки з Європи

Однією з провідних компаній, яка спеціалізується на продажу б/у техніки з Європи в Україні, є інтернет-магазин EUROPC. Компанія має багаторічний досвід (з 2004 року) і забезпечує своїх клієнтів великим та завжди актуальним каталогом комп’ютерної техніки, яку можна придбати онлайн на сайті з доставкою по всій Україні через «Нову Пошту» або «Делівері».

В Києві можна особисто відвідати оффлайн-магазин, вибрати та придбати вподобаний монітор, отримавши за необхідністю консультацію прямо на місці.

Перед виставленням на продаж технічні фахівці компанії проводять комплексну діагностику та обслуговування. Наприклад, для моніторів проводиться:

  • перевірка справності портів та роз’ємів;
  • перевірка на відсутність «битих» пікселів та «засвічень» на матрицях;
  • перевірка на відсутність зовнішніх дефектів.

Тобто техніка повністю готова до роботи одразу після покупки.

На кожну модель техніки діє гарантія 6 місяців, яку можна збільшити до 1 року. Також варто відзначити «тест-драйв» протягом 15 днів, під час якого клієнт може користуватися придбаною технікою. Якщо, наприклад, монітор не підійде, його можна буде повернути та отримати назад гроші або обміняти на іншу модель.

Тож варто розглянути варіант придбання монітора з Європи в EUROPC, якщо ви бажаєте отримати надійну та високоякісну модель, яка задовольнить всі ваші актуальні потреби.

Новости Украины