На Дитяче Євробачення-2022 поїде 13-річна Злата Дзюнька

На Дитяче Євробачення-2022 поїде 13-річна Злата Дзюнька

Фото: t.me/suspilne_eurovision_ukraine

Переможницею Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2022 стала 13-річна Злата Дзюнька зі Львівщини. Вона представить Україну на Дитячому Євробаченні в Єревані з авторською піснею “Незламна”. 

Фінал Нацвідбору пройшов 18 вересня в онлайн-форматі на сторінках Суспільного, який забезпечує участь України на пісенному конкурсі. Злата перемогла у додатковому раунді голосування журі. Разом з нею однакову кількість балів за результатами онлайн-голосування телеглядачів та оцінювання журі отримав дует Софії Артеменко та DJ Polіnka. ​​У разі отримання однакової кількості балів серед фіналістів відбувається повторне голосування журі. 

До складу журі входили Христина Соловій, Мирослава Салій та Анжеліка Рудницька. До фіналу національного відбору увійшло п’ятеро учасників. Також це Єлизавета Петрук, Дар’я Реброва та Діана Стасюк.

Злата Дзюнька живе у місті Рава-Руська, вона учасниця конкурсів і фестивалів Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща). 20-е Дитяче Євробачення відбудеться 11 грудня в Єревані.

На Дитяче Євробачення-2022 поїде 13-річна Злата Дзюнька

Джерело

Новости Украины