На Хмельниччині водія «Лексуса» засудили за перевезення канабіса

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Поліція Хмельницької області

Нетішинський міський суд визнав 29-річного славутчанина винним у придбанні, перевезенні та зберіганні наркотиків з метою збуту. Його засудили до 6 років в’язниці.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

За інформацією правоохоронців, подія сталась на початку квітня минулого року.

"Про дещо неадекватного водія "Лексуса" до поліції повідомили небайдужі мешканці Нетішина. Правоохоронці виїхали на місце. Як виявилось, чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння. Також у нього вилучили 26 згортків з канабісом, призначених для збуту, та пристрої для вживання наркотиків", — йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, тоді на порушника склали адмінпротокол за керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння та відкрили кримінальне провадження щодо перевезення та зберігання наркотиків з метою збуту.

На період розслідування суд взяв підозрюваного під варту з можливістю внесення застави, чим той скористався. повідомляють у поліції.

Нещодавно Нетішинський міський суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у придбанні, перевезенні та зберіганні наркотиків з метою збуту. Його засудили до 6 років ув’язнення. Це рішення ще може бути оскаржене в апеляції.

Новости Украины