На Полтавщині поховали військового Олексія Біланенка

За інформацією: Суспільне Полтава.

Фото: Четвертий відділ Кременчуцького РТЦК та СП

У Кременчуцькому районі попрощалися із військовим Олексієм Біланенком, який загинув під час російсько-українській війни. Про це Суспільному повідомив старший офіцер управління четвертого відділу Кременчуцького центру комплектування та соцпідтримки Олександр Незнарадько.

Олексія Біланенко поліг 23 вересня під час виконання бойового завдання. Сталося це поблизу села Миколаївка Бахмутського району Донецької області.

48-річний боєць мав звання старший солдат, був гранатометником. 9 березня його призвали на військову службу під час мобілізації у Чернігівській області, де він і проживав.

Поховали Олексія Біланенко у селі Піски Новогалещинської громади на Полтавщині, де проживає його сестра, говорить Олександр Незнарадько.

Що відомо:

  • Обстріли на Полтавщині почалися у перший день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. 24 лютого поцілили по об’єктах у Миргороді.
  • За час повномасштабної війни російська армія обстрілювала також об’єкти у Полтаві, Кременчуці, Лубенській, Терешківській та Карлівській громадах.
  • За кількістю загиблих найбільш масштабний обстріл на Полтавщині стався 27 червня у Кременчуці. Російська ракета влучила у ТЦ "Амстор".
  • 24 серпня російські війська обстріляли Миргородську громаду на Полтавщині. Чотири удари завдали по інфраструктурних об’єктах.
Новости Украины