На трасі на межі Чернігівської та Сумської областей знайшли тіло невідомого чоловіка

Поліція Чернігівщини встановлює особу чоловіка, тіло якого 16 березня було знайдене неподалік стели на межі Чернігівської та Сумської областей на автодорозі Р-61.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Прикмети чоловіка: на вигляд 40-50 років, зріст 180 см, вага 80 кг, середньої статури, волосся коротке, темне, очі карі, розмір взуття – 41-42.

Чоловік був вдягнений у білий светр зі вставками біля коміру, плечей і рукавів у вигляді сірих смуг. На шиї – дерев’яний хрестик на нитці чорного кольору.

Особливі прикмети: наявні ознаки давнього перелому правої плечової кістки, з приводу якого проводилась відкрита репозиція уламків (уламки перелому скріплені двома металевими гвинтами), крім того виявлено ознаки давньої черепно-мозкової травми з переломом кісток склепіння черепу та забоєм головного мозку. Зазначені тілесні ушкодження могли виникнути в один момент.

Шрами: на лобі справа, на правій надбрівній ділянці, на переніссі, лівій надбрівній ділянці обличчя до носа, на лівій кисті на рівні другого п’ясткового фалангового суглобу, в області зовнішньої поверхні правого плеча, в області другого пальця лівої ступні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЧЕРНІГОВІ ЧОЛОВІК ПОСВАРИВСЯ З ДРУЖИНОЮ ТА ПОВІДОМИВ ПОЛІЦІЇ, ЩО ЙОМУ ПОГРОЖУЮТЬ ФІЗИЧНОЮ РОЗПРАВОЮ

Якщо ви маєте будь-яку інформацію, яка допоможе встановити особу чоловіка, телефонуйте за номерами: 093-755-54-55, 093-467-33-35 або на лінію «102».

         

Источник

Новости Украины