На війні загинули три військовослужбовці 105 бригади тероборони ЗСУ

За інформацією: Суспільне Тернопіль.

Свічка. Суспільне Тернопіль

Під час виконання бойового завдання на Сумщині загинули троє військовослужбовців 83 окремого батальйону 105 окремої бригади тероборони ЗСУ з Тернопільщини.

Про це повідомили на сторінці бригади у Фейсбуці.

На війні загинули:

Молодший лейтенант Олег Плахотний, командир взводу роти вогневої підтримки. Він був призваний 25 липня 2023 року другим відділом Кременецького РТЦК і СП військовослужбовець військової служби за контрактом.

Олег Плахотний. Фото: 105 окрема бригада тероборони ЗСУ

Солдат Андрій Сисак, снайпер роти вогневої підтримки, призваний 9 травня 2022 року третім відділом Чортківського РТЦК і СП, військовослужбовець військової служби за призовом по мобілізації. Пресофіцер 105 бригади тероборони Юрій Кульпа повідомив, що парастас за загиблим бійцем відбудеться завтра, 9 квітня, о 19 годині в селі Бобулинці. Поховають бійця 10 квітня.

Андрій Сисак. Фото: 105 окрема бригада тероборони ЗСУ

Старший солдат Петро Тененський, механік-водій танкового взводу роти вогневої підтримки, військовослужбовець військової служби за призовом по мобілізації 25 лютого 2022 року третім відділом Тернопільського РТЦК і СП.

На сторінці Збаразької міської ради повідомили, що зустріч тіла загиблого військовослужбовця відбудеться завтра, 9 квітня, о 13 годині у Сквері Героїв в місті Збараж. Далі траурний кортеж направиться у село Чернихівці. Похорон відбудеться в середу, о 13 годині, в селі Чернихівці.

Петро Тененський. Фото: 105 окрема бригада тероборони ЗСУ

Як повідомив сьогодні, 8 квітня, Суспільному пресофіцер 105 бригади тероборони Юрій Кульпа, тіла бійців доставлені в Тернопіль. За його словами, про панахиду та чин похорону повідомлять додатково.

Новости Украины