Найдешевший Kia повністю розсекретили до прем’єри

З’явилися нові фотографії оновленого Kia Picanto 2024, який отримає більш агресивний зовнішній вигляд, нагадуючи електромобілі цієї марки.

Вперше в салоні буде встановлено цифровий приладовий щиток.

Згідно з інформацією, що надійшла на сайт Carexpert, компактний хетчбек Kia Picanto пройде процедуру фейсліфтингу і буде представлений в другій половині поточного року. Це вже друге оновлення для цього покоління автомобіля.

Зовнішній вигляд нового Kia Picanto 2024 відповідатиме стилю флагманського електрокросовера Kia EV9. Передня частина автомобіля була повністю перероблена. Нові T-подібні фари з’єднані діодною вставкою, яка світиться, а бампер став більш масивним і отримав лакований декор. Задні фари розтягнуті на всю ширину кузова. На фотографіях можна побачити спортивний варіант GT-Line з елементами обвісу та 15-дюймовими литими дисками.

Найважливішою новинкою в салоні Kia Picanto 2024 є цифровий приладовий щиток, який буде доступний у вищих комплектаціях моделі. Крім того, був замінений важіль механічної коробки передач.

Очікується, що новий Kia Picanto збереже двигун, який був у попередній моделі. Він включатиме 1,2-літровий атмосферний бензиновий чотирициліндровий мотор потужністю 85 к. с. та 1,0-літровий трициліндровий турбомотор потужністю 100 к. с.

Покупцям будуть доступні 5-ступінчаста механічна та роботизована коробки передач для вибору.

Новости Украины