NK розіграє статуетку M1 “Співачка року”, щоб допомогти онкохворим дітям

NK розіграє статуетку M1 “Співачка року”, щоб допомогти онкохворим дітям

Фото: instagram.com/kamenskux

Співачка Настя Каменських (NK) 2 листопада відзначає 5 років від початку сольної кар’єри. На честь цієї події артистка спільно з фондом «Таблеточки» вирішила розіграти серед підписників нагороду «Співачка року» премії М1 Music Awards, а також інші особисті речі, щоб допомогти онкохворим дітям. Про це Настя повідомила 3 листопада у Instagram.

— 2 листопада моєму сольному проєкту NK виповнилося 5 років. Для мене це справді важлива подія, але єдине свято, на яке зараз чекає кожен українець, це День Перемоги. Тому всі святкування ми відкладаємо на мирні часи, а сьогодні хочу допомогти тим, у кого наразі не одна війна, а дві. Це дітки, які борються з онкозахворюваннями, – наголосила артистка.

Окрім цінної нагороди, співачка також розіграє й інші особисті речі:

Піджак, у якому вона була на одному з ефірів шоу «Х-Фактор». Сукня, в якій вона з’явилася в ефірі шоу «Танці із зірками». Костюм зі зйомок іспаномовного треку «A Huevo».

За словами артистки, на того, хто зробить найбільший донат до 25 листопада, чекає особливий приз — 10-хвилинна онлайн-зустріч у ZOOM зі співачкою.

Щоб стати учасником розіграшу призів, потрібно перейти за посиланням в описі профілю, або у сторіс NK в Instagram, або на сайт «Таблеточки» та зробити будь-який донат розміром від 50 грн. Співачка оголосить імена переможців на своїй сторінці у Instagram 26 листопада.

Настя Каменських двічі визнана співачкою року за версією М1 Music Awards – у 2018-му та 2019 році.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

 

Джерело

Новости Украины