Одесити, які приходять на місце поховання блаженного старця Іоанна Жуковського, розповідають про нові факти зцілення від невиліковних хвороб

Одесити, які щодня приходять на Другий християнський цвинтар в Одесі на місце поховання блаженного старця Іоанна Петровича Жуковського, зі сльозами на очах розповідають про факти зцілення від невиліковних хвороб. За словами мешканців міста, мова йде і про важкі форми онкологічних захворювань.

Отримавши від лікарів фактично смертельний діагноз одесити приходили та молилися до блаженного старця з проханням про зцілення. Після чергової перевірки шоковані медики сповіщали одеситам, що смертельної пухлини у них немає. Вона зникла.

«Мені блаженний старець теж допоміг. Невдале падіння. Зламала ребро. Біль був нестепний. Я прийшла на місце поховання блаженного старця Іоанна Жуковського, помолилася, і біль зник назавжди. Нині буваю на цьому святому для мене місці щоби подякувати за справжнє чудо зцілення», — розповідає одеситка Марія Сергіївна.

До блаженного старця, який допомагав багатьом людям ще при земному житті, приходять з різноманітними проханнями. Мова йде про вирішення різноманітних життєвих проблем.

Моляться одесити і за зцілення близьких людей, які не можуть прийти на місце поховання блаженного старця, бо прикуті до ліжка.

Щонеділі біля могили старця моляться не лише прихожани різних храмів міста, але і православне духівництво.

Особливою повагою блаженний старець користується у прихожан Одеського Свято-Архангело-Михайлівського хіночого монастиря в Одесі.

 

 

Джерело

Новости Украины