Огляд стильних каблучок цього року

Каблучка – це прикраса, яка дозволяє зробити акцент на тоненьких пальчиках, додати завершеності будь-якому вечірньому та святкового образу. З використанням каблучки, вдасться підкреслити доглянуті руки, вишуканий манікюр.

 

Особливості вибору каблучки для коханої дівчини

 

Дорогоцінності – це подарунки, які найчастіше дарують коханим дівчатам на свята, день народження. Важливим параметром під час відбору каблучки, є її розмір. Якщо не вдалося його дізнатися, не варто засмучуватися. Це можна зробити декількома способами:

— Непомітно взяти один з перснів, який зазвичай використовує кохана жінка, та обрати в ювелірному магазині такий самий розмір.

— Якщо вважаєте, що це може погано вплинути на ваші відносини, або дівчина помітить відсутність каблучки, можна виміряти розмір, використовуючи звичайну нитку. Для цього потрібно обернути палець, використовуючи нитку, яка не розтягується.

Якщо вам таки вдалося визначити розмір, саме час обрати найбільш вдалий різновид дорогоцінного металу. Користуються популярністю вироби з білого золота, а також комбіновані прикраси, які містять в собі одразу декілька дорогоцінних металів. Якщо ваша дівчина відрізняється скромністю та віддає перевагу прикрасами у стилі кежуал, варто віддати перевагу виробам з платини або білого золота. Проте, якщо дівчина полюбляє щось яскраве та неординарне, підійде каблучка, яка виготовлена з рожевого золота та прикрашена величезною кількістю різнокольорового каміння.

 

Типи кріплення каміння у каблучках

 

При виборі каблучки, звертають увагу на тип кріплення каміння. Оптимальним варіантом є глухе кріплення, коли камінець з усіх боків оточений металом. Проте в такому випадку втрачається блиск та сяйво дорогоцінного каміння.

Якщо ви хочете похвалитися перед подругами сяйвом діаманта, оптимальним варіантом для цього стане придбання каблучки з крапановим кріпленням. В основі цього різновиду лежить використання невеличких гачків, лапок, які утримують декор. Завдяки цьому вдається насолодитися блиском та переливом. Проте серед недоліків такого кріплення – його недовговічність та ненадійність. Крім того, лапки можуть чіплятися за волосся, або капронові панчохи.

Також у тоненьких каблучках використовують тунельне кріплення, коли камінці знаходяться всередині спеціальної канавки та глухо в ній закріплені. Цей різновид кріплення є одним з найпопулярніших для виробів, з великою кількістю граней, що чудово сяють. У прикрасах з великою кількістю дорогоцінного каміння, можуть використовувати одразу декілька різновидів кріплення декору.

Источник

Новости Украины