Олена Жук привітала лікарів обласної клінічної лікарні з професійним святом

27 липня в Україні відзначають День медичного працівника. Сьогодні з цієї нагоди в КНП «Запорізька обласна клінічна лікарня» привітали працівників закладу.

Обласна лікарня – один з найпотужніших медичних закладів області, який постійно розвивається й опановує сучасні технології в галузі охорони здоров’я. Сьогодні це команда із понад 400 лікарів та близько 1400 працівників, які щодня в режимі 24 на 7 віддано працюють аби зберегти, відновити та зміцнити здоров’я своїм пацієнтам.

Голова Запорізької обласної ради Олена Жук від всієї громади області подякувала лікарям за віддану працю:

— Дякую вам за те, що ви обрали цю професію й гідно служите важливій місії – рятувати життя. Дякую за те, що зробили свій вибір й залишились тут, у Запоріжжі. Ваша робота дарує надію і зцілення, ви покликані прислуховуватись до болю пацієнтів, а ваше золоте серце — це скарб, який лікує так само як і медикаменти. Зичу кожному з вас міцного здоров’я, бадьорого настрою і багато світлих моментів у вашому житті. Нехай кожен ваш пацієнт, і ми всі разом якнайскоріше відсвяткуємо нашу Перемогу!

Лікарів обласної лікарні привітали також заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Сиволап, директор департаменту охорони здоров’я Вікторія Клименко, адміністрація ЗОКЛ, військові та правоохоронці. Кращим лікарям та медичним працівникам з нагоди свята вручили відзнаки за професійні досягнення.

Окремо присутні подякували військовим медикам, які сьогодні несуть свою варту на фронті, рятуючи життя захисників.

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

Источник

Новости Украины