Оля Полякова розплакалася в ефірі «Голосу країни»

Оля Полякова розплакалася в ефірі "Голосу країни"

Фото: скриншот видео youtube.com/Голос країни

Співачка Оля Полякова не змогла стримати сліз, вперше роблячи вибір як наставник під час «вокальних батлів» у шоу «Голос країни-12». Першими з її команди у вокальному поєдинку зійшлися Євген Тесленко-Пономаренко та Дімаш Даулетов. Артисти виконали оперну композицію «Le Temps des cathédrales». У підсумку, Оля зробила вибір на користь Дімаша з Казахстану і попросила колег «викрасти» 17-річного Євгена у свою команду. Проте, ніхто з тренерів не натиснув на червону кнопку і хлопець покинув проект. Прощання з учасником було дуже складним для співачки.

— Тримайся! Але обов’язково у 18 років повертайся. Я тебе прошу! У тебе все ще попереду! Приходь, я чекатиму на тебе, – сказала Полякова зі сльозами на очах.

У 12 сезоні шоу «вокальні бої» пройдуть за новими правилами. Тепер кожен наставник один раз на весь сезон має право врятувати учасника зі своєї команди, якщо його не «викраде» інший тренер. Тоді як Наставники команди «Другого шансу» Андрій Мацола та Олександра Зарицька мають право взяти до себе в команду лише двох учасників, яких не оберуть інші тренери.

Продовження «Голосу країни-12» через війну в Україні стартувало на ТЕТ 2 жовтня. Від подальших зйомок у проекті відмовився тренер Святослав Вакарчук.

Оля Полякова розплакалася в ефірі "Голосу країни"

 

Джерело

Новости Украины