Оркестр 95-ї ОДШБр виступив з концертом у Пулинах

Колектив оркестру 95-ї ОДШБр прибув у Пулинську громаду, щоб висловити слова вдячності очільнику громади, старостам, місцевим підприємцям та кожному мешканцю громади – усім, хто відгукнувся на клич про допомогу і у скрутні часи підтримав бригаду, — повідомили в Житомирській ОВА.

Командир оперативної групи 95-ї ОДШБр Дмитро Нагорянський від імені командування та усього особового складу бригади висловив слова безмежної вдячності за надану благодійну допомогу та вручив почесні Подяки Пулинському селищному голові Олександру Гаврилюку, начальнику відділу містобудування та архітектури Івану Кайданюку, старостам округів Володимиру Морозу, Станіславу Климчуку, Ірині Гарбузюк та підприємцям Петру Курильчуку, Віталію Власенку, Петру Савчуку, Сергію Кузьменку.

«Перемога кується в тилу! І ми вдячні, що кожен із Вас гідно бореться на цьому нелегкому, але вкрай потрібному фронті. Приємно, що ви не лишаєтесь осторонь і активно реагуєте на запити військових про допомогу! Переконані, що разом ми вистоїмо і здобудемо Перемогу! Слава Україні», — підкреслив Дмитро Нагорянський.

Вокально-інструментальні композиції присутнім дарували оркестр 95-ї ОДШБр під керівництвом диригента майора Грабовського та обдаровані вокалісти Микола Рябенький, Юрій Давидюк та Ірина Берегова.

«Українці – це неймовірні люди, яких не вдасться зламати, бо навіть у найтяжчі миті ми готові ділитися теплом та співати легендарні українські пісні про волю. Дякуємо за щоденний захист від рашистської орди. Нехай ворог знає: ми будемо жити! Будемо любити і нашу країну до Перемоги боронити! Слава Україні! Слава її Нескореним і Незламним!», — зазначили жителі громади.

 

Джерело

Новости Украины