Ознаки хорошого роботодавця, які можна помітити під час співбесіди

Багато моментів потенційний співробітник завжди зможе помітити ще на етапі співбесіди. Правило актуально в тому числі і щодо самого роботодавця. Якщо звернути увагу на кілька моментів, ви зможете отримувати безліч задоволення від потенційного співробітництва. З такими порадами знайти роботу стане набагато простіше, навіть якщо ви плануєте працювати в невеликому місті. 

Підготовчі моменти

Ще до моменту співбесіди рекомендується:

  • подати відповідний запит, щоб перевірити, чи діє юридична особа і як довго;
  • ознайомитися з відгуками співробітників, які працювали або на цей момент працюють в компанії.

Всі інші моменти можна дізнатися безпосередньо на співбесіді. 

Що уточнити при особистій зустрічі? 

Багато потенційних роботодавців особисто співбесідують шукачів. У процесі ви зможете дізнатися:

  • формат виплачуваної зарплати — співвідношення окладу і премій, наявність виплат «в конверті» та інше;
  • облаштованість робочого місця — надійний керівник сам заговорить про те, як буде виглядати робоче місце і які інструменти для виконання завдань будуть доступні;
  • наявність пільг, перспектив — навіть стажування має оплачуватися, тому варто уточнити, як саме планується надаватися оплата за переробки і які перспективи очікуються на робочому місці.

У деяких випадках всі тонкощі можна дізнатися ще при описі вакансії. Досить тільки скористатися послугами сервісу OLX Робота. Незалежно від спрямованості діяльності компанії, штат набирається, ґрунтуючись на різних критеріях, тому сумлінний роботодавець прямо уточнить всі необхідні моменти та не буде приховувати інформацію, яка прямо належить до виконання поставлених завдань.

Новости Украины