Педан: Зараз я не працюю на «Новому каналі»

Педан: Зараз я не працюю на "Новому каналі"

Фото: instagram.com/pedanos

Телеведучий Олександр Педан зізнався, що через війну в Україні наразі не пов’язаний із «Новим каналом» і не перебуває у штаті співробітників мовника. В інтерв’ю «Славі+» шоумен заявив, що зараз він працює сам у статусі ведучого, блогера та громадського діяча.

– Я не працюю наразі на «Новому каналі». Для мене у канала зараз немає пропозиції. Ми спілкувалися із директором каналу. Він сказав, що доки не буде реклами, доки не з’являться гроші на те, щоб щось знімати, ми тобі нічого не можемо обіцяти. Ми не встигли перед війною підписати договір, але він нічого не дав би. У мене є знайомі, які мають договір із каналом, але це форс-мажор і нічого не платять. Я за традицією кажу «телеведучий «Нового каналу», але насправді нині я в статусі телеведучого, блогера та громадського діяча, — розповів Олександр.

Педан також додав, що якщо надійдуть пропозиції відносно співпраці від інших телеканалів, він не відмовлятиметься від них.

— Я говорив про це із телеканалом. Сказав, давайте будемо відвертими, я вважаю себе «новоканальцем», але наразі немає контракту. Якщо мені хтось щось запропонує, я не відмовлятимуся, тому що канал мені не може нічого обіцяти, — зазначив він.

На запитання, чи готовий повернутися на ТБ після закінчення війни, Олександр відповів так:

— Директор телеканалу цікавилася, в якому я наразі морально-психологічному стані, чи повернуся я на телебачення і чи взагалі можна мене в майбутньому розглядати як ведучого. Я як безробітний, і відмовлятися від роботи на телебаченні… це безглуздо. Я вмію це робити і викидати свій скіл (навички. — Авт.), який ти відточував 20 років…. Я ще не пенсіонер. Прийти відпрацювати, зробити те, що ти любиш, вмієш, та заробити гроші — це абсолютно норм. Коли мене запитали, чи готовий я працювати на «Новому каналі», я відповів: «Так». Але єдине, що це будуть не просто розважальні проєкти. «Хто зверху?» ми наразі не знімаємо за всієї поваги. І не тому, що там Притули не буде, а просто команду не зберемо. Мені здається, потрібно робити якісь розважальні проєкти з елементами соціального впливу, корисності, – підсумував Педан.

Раніше в інтерв’ю «Фактам ICTV» Педан висловився про мовний скандал колег Маші Єфросініної та Олі Полякової, які заявили, що поки що не готові вести YouTube-проєкт «Взрослые девочки» українською мовою. Шоумен додав, що трансформація України, у тому числі й у плані мови, – складний процес, але його мають пройти усі.

Педан: Зараз я не працюю на "Новому каналі"

 

Джерело

Новости Украины