Переселенець застряг у шестиметровому «укритті» в Харківській області

Житель фарбував приміщення й отруївся.

Чоловік застряг в «укритті» і перебував там майже добу.

У четвер 25 травня у селищі Приколотне Вільхуватської громади (Куп’янський район) провели операцію з порятунку місцевого жителя. Як з’ясувалося, чоловік зробив у своїй домівці «укриття» та коли фарбував його, отримав отруєння й не міг вибратися. Він знаходився у саморобному бомбосховищі на глибині шість метрів майже добу. Чоловіка витягли рятувальники, медики надали йому допомогу.

«Переселенець з Горлівки облаштовував «бомбосховище» у власному будинку, займався його фарбуванням, отруївся шкідливими випаровуваннями та не зміг самостійно піднятися на поверхню. Щиро дякуємо працівникам 12 ДПРЧ 8 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Харківській області та КНП ХОР «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» за оперативну та професійну роботу!», — зазначили у Вільхуватській громаді.

Фото: Вільхуватська громада Фото: Вільхуватська громада Фото: Вільхуватська громада Фото: Вільхуватська громада Фото: Вільхуватська громада ПопереднійНаступний

Як писав UA-NEWS.in.ua, 1 травня на перехресті вулиць Отакара Яроша та Єсеніна у Харкові співробітник комунального підприємства отримав травму під час проведення земляних робіт. У траншеї глибиною близько чотирьох метрів перебував 37-річний чоловік. Як з’ясувалося, стався зсув ґрунту, чоловік  упав і зламав нижню кінцівку.

Джерело

Новости Украины