Перша українка в UFC Мороз розповіла, хто може завдати поразки Усику

Марина Мороз
/ UFC

Боєць змішаних єдиноборств Марина Мороз поділилась із усіма суперником, який може перемогти боксера Олександра Усика. Спортсменка вважає, що боксеру буде складно скласти конкуренцію борцю, який представляє вільну боротьбу.

Марина Мороз вважає, що боксер у бою без правил буде багато пересуватись, щоб борець не зумів його зловити, але це не призвело б до чогось хорошого для першого, повідомляє «Сегодня».

Варте уваги: «Доїла корів та розвантажувала машини»: перша українка в UFC про непростий шлях до успіху

Думка бійця UFC

За її словами, борець у будь-якому випадку знайде вихід, як покласти Усика в партер. Вона гадає, що перевага у такому поєдинку буде на стороні борця вільного стилю.

Боксери більше рухаються на човнику, тому їх легко зловити на цьому русі – коли вони в стрибку. Я сама довго звикала до цього. Була ситуація, коли влітали у ноги так, що зірки бачила, а потім приземлялася,
– заявила Мороз.

Додамо, що раніше українського боксера викликав на бій без правил борець Богдан Грицай. Тоді Усик відмовився від такої пропозиції, аргументуючи це тим, що живе за правилами. Після цього Грицай повторно запропонував Усику бійку.

Досягнення Марини Мороз: головне

  • Чемпіонка України та Кубка світу з кікбоксингу, чемпіонка України з боксу серед юніорів.
  • Марина Мороз дебютувала у змішаних єдиноборствах у 2013 році на турнірі Oplot Challenge 89. Вона достроково перемогла і наступних п’ять поєдинків.
  • У 2015 році Марина підписала контракт з UFC та стала першою українкою у цій лізі.
  • Перший бій в UFC Марина провела вже у квітні. Перемогла українка суперницю Джоанну Калдервуд, яка ще жодного разу не зазнавала поразок (9-0 на момент бою). За що Марина Мороз отримала звання «больовий вечора» та винагороду.
  • У серпні на UFC Fight Night: Holloway vs. Oliveira зазнала першої поразки в кар’єрі від канадки Валері Леторно за рішенням суддів.
  • У червні 2017 року Марина Мороз зіткнулася з колишньою чемпіонкою UFC Карлою Еспарзою на UFC Fight Night: Chies vs. Lee. Вона програла бій одностайним рішенням суддів.
  • На початок 2018 року, вона займала 15 місце в офіційних рейтингах UFC Strawweight.

Источник

Новости Украины