П’яний мотоцикліст у Львові тікав від патрульних, проте застряг у багнюці (ВІДЕО)

ФОТО: скриншот з відео

На вулиці Карла Мікльоша, що поблизу стадіону «Арена Львів», 26 травня мотопатрульні помітили 22-річного мотоцикліста без шолома. Чоловік не увімкнув сигнал повороту, звертаючи праворуч, і проігнорував вказівку правоохоронців зупинитися. Водій почав втікати через поле, але його мотоцикл застряг у багні. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

 Керманичу дали вказівку зупинитися, однак він їх проігнорував та почав втікати. Сподіваючись відірватись від мотопатрульних, чоловік з’їхав у поля. Там він застряг у багнюці.

Патрульні наздогнали його пішки. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Сказав, що вперше виїхав на автодороги, бо зазвичай їздить лісами та бездоріжжям.

Нагадаємо, раніше повідомляли про жахливу ДТП в Обухові: мотоцикліст влетів у людей на пішохідному переході (ФОТО, ВІДЕО)

 Під час перевірки на стан сп’яніння, алкотестр Drager показав результат — 1,09 проміле. На 22-річного мешканця Львівського району винесли постанови за порушення ПДР та два протоколи: за не виконання вимог про зупинку та за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Джерело

Новости Украины