Під час ворожого обстрілу у Харківському районі загинули дитина і двоє жінок (оновлено)

Триває розбір завалів.

Після удару загорівся магазин та аптека.

Через обстріл села Липці (Харківський район) 10 квітня загинула 14-річна дівчинка та постраждали щонайменше двоє людей — співробітниця аптеки і підліток. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Внаслідок ворожого обстрілу Липців загинула 14-річна дівчинка. Постраждали щонайменше двоє людей. 33-річна співробітниця аптеки, яка отримала уламкові поранення, та 16-річний хлопець госпіталізовані», — розповів Синєгубов.

UPD. Станом на 15:45 відомо, що під час обстрілу Липців загинули троє людей. Окрім 14-річної дівчинки, це 43-річна та 59-річна жінки. Розбирати завали продовжують. Постраждалих поки двоє — жінка та 16-річний підліток. Олег Синєгубов уточнив, що жінці — 34 роки.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко опублікував відео порятунку людей із-під завалів у Липцях. Він також повідомив про інші російські обстріли. Сьогодні росіяни двічі ударили по Вовчанську, постраждали двоє чоловіків.

«Також росіяни атакували Вовчанськ — з безпілотника скинули вибухівку на автобус. 54-річний чоловік отримав поранення.  Пізніше Вовчанськ знову опинився під ударом авіабомбами: пошкоджені будинки та господарчі споруди. Легкі тілесні ушкодження отримав чоловік, який працює сторожем», — розповів Клименко.

Як писав UA-NEWS.in.ua, росіяни вдарили по Харківському району сьогодні близько 14:00. Під обстріл потрапило село Липці та селище Мала Данилівка. Після удару сталася пожежа. Під завалами магазину та аптеки можуть бути люди.

Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов ПопереднійНаступний

Джерело

Новости Украины