Харків’янам рекомендують мати запас води

У разі нових обстрілів можуть бути перебої з водопостачанням.

Комунальне підприємство «Харківводоканал» рекомендує жителям Харкова зробити запас води для першочергових потреб.

Російські окупати із кінця березня обстрілюють критичну інфраструктуру Харківщини, через що стаються знеструмлення та збої у роботі водопровідного і каналізаційного обладнання. Комунальники за таких умов намагаються швидко повернути воду до осель харків’ян, зокрема використовують альтернативні джерела водопостачання. Проте можуть бути непередбачувані обставини та траплятися перебої із подачею води у повному обсязі. На такі випадки краще мати запас води. 

«У свою чергу, в екстрених ситуаціях «Харківводоканал» докладає всіх зусиль та оперативно задіює необхідні ресурси, в тому числі й альтернативні джерела водопостачання для того, щоб містяни були з водою. Водночас і харків’яни повинні завжди пам’ятати про те, щоб на випадок непередбачених обставин вони обов’язково мали необхідний запас води», — зазначили у КП «Харківводоканал».

Як писав UA-NEWS.in.ua, Харкову дають більше електроенергії. Енергетикам вдалося підвищити спроможність мереж для подачі електроенергії у Харків. Із 10 по 14 квітня у Харкові та області діє новий графік погодинних відключень електроенергії, світло вимикають на три години.

Джерело

Новости Украины