Пікап від Кам’янського виїхав на фронт

Сьогодні Кам’янське передало на фронт черговий автомобіль для військових потреб.

Вранці 2 грудня на майданчику міського парку мер Кам’янського Андрій Білоусов та депутат міськради, лідер обласної організації партії «Бджола» Олександр Лукашов передали у розпорядження військових автомобіль — пікап «Нісан».

Як розповів військовослужбовець, командир мінометного розрахунку 65-ї бригади, наш земляк Антон, у їхній військовій частині, дуже велика потреба в автомобілях. Машини швидко виходять з ладу через обстріл, велике навантаження та нинішню негоду. Тому військові звернулися до міської влади Кам’янського із проханням допомогти з автомобілем. Зусиллями Андрія Білоусова та партії «Бджола» машина була придбана та передана військовим.

– Цей автомобіль вже сьогодні вирушить у зону бойових дій, обслуговуватиме мінометний розрахунок, перевозитиме людей та боєприпаси, – сказав Антон. — Від імені своїх бойових побратимів хочу сказати «величезне спасибі» меру Андрію Білоусову та партії «Бджола» за надану допомогу.

— До нас звернулися військові щодо автомобіля, і ми миттєво відреагували, — зазначив Андрій Білоусов. — Допомога фронту вже стала доброю традицією і місцевої громади Кам’янського та партії «Бджола».

Джерело

Новости Украины