Пошуки людей тривають: у Харкові розгорнули штаб неподалік палаючого підприємства

Будівля промислового підприємства на Іванівці горить понад три години.

Пошуково-рятувальна операція у Холодногірському районі, куди влучила російська крилата ракета, триває.

Рятувальники намагаються загасити полум’я у 8-поверховій промисловій будівлі, по якій росіяни завдали удару Х-59. Тут розміщувалися друкарня, фабрика, інші виробничі цехи. Скільки людей перебували на робочих місцях під час атаки, невідомо. Слідчі розгорнули мобільний штаб. Рідних просять звертатися за умови, якщо хтось із потенційних працівників не виходить на зв’язок.

«Хто був у будівлі на момент атаки, з’ясовують слідчі та криміналісти. На місці працює мобільний штаб. Ми вилучили журнали обліку співробітників та з’ясовуємо, скільки людей могли перебувати всередині будівлі під час вибуху. Якщо ви втратили зв’язок зі своїми близькими та знайомими після цього обстрілу та припускаєте, що вони могли постраждати, — звертайтеся до слідчих поліції за телефоном +380934943162», — повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщини Сергій Болвінов.

За останньою інформацією, під час російської атаки постраждали семеро осіб, зокрема шестеро госпіталізовано. Підтверджена загибель двох людей. Раніше Болвінов повідомляв про трьох загиблих, але не всі тіла через пожежу рятувальники можуть деблокувати.

Оег Синєгубов повідомив, що під завалами підприємства у Холодногірському районі можуть перебувати до десяти людей.  

Як писав UA-NEWS.in.ua, вибух у Харкові пролунав близько 13:00. Росіяни влучили по цивільному підприємству у Холодногірському районі. Унаслідок обстрілу пошкоджена 8-поверхова будівля і виробничий цех (це типографія та цех з виробництва меблів і лакофарбової продукції), сталася пожежа. Вогонь розповсюдився на площу понад 10 000 квадратних метрів.

Джерело

Новости Украины