Працівник Харківських тепломереж упав у траншею і травмувався

При виконанні робіт раптово зсунувся ґрунт.

Співробітник фірми-підрядника «Харківських тепломереж» впав у траншею й зламав ногу.

У понеділок 1 травня рятувальникам надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Отакара Яроша та Єсеніна співробітник комунального підприємства отримав травму під час проведення земляних робіт і потребує допомоги.

Коли рятувальники прибули на місце, вони побачили, що у траншеї глибиною близько чотирьох метрів перебуває 37-річний чоловік. Як з’ясувалося, стався зсув ґрунту, чоловік  упав і зламав нижню кінцівку. Співробітники ДСНС витягли постраждалого та передали його медикам.

«Щоб дістати постраждалого, рятувальники задіяли спеціальні тверді ноші, рятувальну мотузку та дві пожежні драбини в якості платформи для транспортування. В рятувальній операції були задіяні 14 рятувальників та 2 одиниці техніки. Після того, як постраждалого вдалось витягти на поверхню, його було доставлено у карету швидкої допомоги та госпіталізовано», — розповіли у ГУ ДСНС.

За інформацією комунального підприємства «Харківські теплові мережі», травмувався співробітник товариства з обмеженою відповідальністю «Інтех СК». Він ремонтував теплову магістраль. Ця фірма виконує роботи за договором із КП «ХТМ».

«У результаті раптового зсуву ґрунту, який стався в процесі демонтажу нерухомої бетонної опори, чоловік отримав перелам ноги. Працівники ДСНС провели рятувальну операцію і передали постраждалого медикам. Наразі чоловік перебуває у лікарні у задовільному стані. Йому накладено гіпсову пов’язку. Усі витрати на себе взяв роботодавець», — пояснили у КП «ХТМ».

Фото: ГУ ДСНС у Харківській областіФото: ГУ ДСНС у Харківській областіФото: ГУ ДСНС у Харківській області

Як писав UA-NEWS.in.ua, 11 квітня у Лозовій співробітника комунального підприємства засипало землею біля багатоповерхового будинку у четвертому мікрорайоні. Чоловік виконував земляні роботи, коли стався зсув ґрунту. Рятувальники дістали чоловіка.

Джерело

Новости Украины